Kreativa kurser

Jag håller i kurser för såväl företag som föreningar och privata grupper. Har ni specifika önskemål kan vi tillsammans komma fram till lämpligt kursinnehåll. Annars erbjuder jag kursen Kollektiv improvisation i färg.

Kollektiv improvisation i färg

Denna teambuildingkurs, med måleri som verktyg, går ut på att skapa gruppsammanhållning genom ohämmat skapande. I denna workshop målar vi en stor abstrakt tavla tillsammans. Jag guidar deltagarna i ett fritt sätt att måla samt i enklare färglära. Genom processens olika moment skapar vi tillsammans en abstrakt tolkning av gruppen. Tavlan tillfaller naturligtvis er. Jag kan erbjuda ett nytt sätt att se på kreativitet och gruppdynamik. Workshopen värdesätter gruppens alla personligheter och för dem samman i skapandet av ett abstrakt och effektfullt konstverk.

Fokus i denna workshop ligger på att ha roligt i grupp och låta spontanitet och kravlös kreativitet leda vägen för en stund. Vi ska försöka hitta en grundläggande glädje i ett ohämmat skapande. Övningen skapar en gemenskap som gärna uppmuntrar till kreativitet i andra samanhang. Inga förkunskaper krävs. Kursen finns som halv- och heldagskoncept. I heldagskursen ryms mer tid för samtal och reflektion samt djupare kunskap i de olika momenten.
Kontakta mig för mer information samt pris (beror på antal deltagare, tid och plats).